We are Open - Same Day Shipping!

We are Open - Same Day Shipping!

Waar corset

Waar corset

Welkom op de echte korset online boetiek. Presentatie van een reeks van staal zonder been korsetten, vervaardigd met behulp van traditionele Victoriaanse patronen, maar ontworpen voor de moderne dag.

Op korset waar we volledig streven naar echte korsetten en we zijn trots op onze eerste klas klantenservice en kennis. Al onze corsetten functie traditionele terug vetersluiting en staal uitbenen. Onze korsetten zijn ontworpen om maximaal te geven aan een 4 inch taille vermindering en een mooi zandloper figuur, met zachte uitdagende bochten.
We hebben korsetten voor elke gelegenheid: casual daywear korsetten, avondkleding korsetten, prom korsetten, bruids korsetten, en de uiteindelijke boudoir korsetten
Al onze korsetten zijn handgemaakt, van start tot finish in Engeland door hoogopgeleide couture corsetieres, zodat uw corset zal uniek zijn voor u gemaakt. Al onze korsetten zijn ontworpen om de drager te vertrouwen, glamour en plezier.

Wij leveren snelle en betrouwbare verzending wereldwijde verzending en om uw winkelervaring te verbeteren wij een dag streven naar een volledige Nederlandse taal website. In de tussentijd hopen we dat u in staat zal zijn om deze website gebruiken om uw tevredenheid.

Als er iets in het bijzonder u op zoek bent of gewoon moeten laten adviseren, ons een seintje en wij zullen proberen en helpen om het beste van onze mogelijkheden.

Indien u wenst om onze producten op te slaan in uw winkel of website, stuur ons een e-mail met het onderwerp als groothandel en de voltooiing van de onderstaande gegevens.

Indien u wenst om onze producten te verdelen, stuur ons een e-mail met het onderwerp als distributie en vul de gegevens hieronder.

1) Naam Bedrijf
2) Houders Naam
3) Contactpersoon (indien verschillend)
4) Aard van activiteit
5) Bezorgadres
6) Levering Straat
7) Levering Postcode
8) Levering City
9) Levering Land
10) Factuur Adres (indien verschillend van leveringsadres)
11) algemene telefoonnummer
12) Direct Line
13) Faxnummer
14) E-mail
15) Website
16) aantal jaren opgericht
17) Heeft iemand in uw bedrijf Engels spreken?

We kijken ernaar uit van u te horen op sales@truecorset.com.